divendres, 30 d’octubre del 2015

Moltes felicitats Carla!

Avui la Carla fa 4 anys i la seva mare em va demanar que li fes una corona. Li vaig deixar triar la tela que volia i, va pensar que a la Carla li agradaria una roba de tons roses, com a totes les nenes, no?




 Havia de ser una corona "molt de princesa" i em sembla que ho vam ben encertar. Més princesa no podia ser, amb tons roses, liles i blancs.


La mare em va demanar també que tingués números intercanviables, així podia aprofitar-la algún any més. Vaig fer-hi una bosseta per guardar-los.



Moltes felicitats princesa!
Espero que us agradi. 
Moltes gràcies. 


dilluns, 19 d’octubre del 2015

Pissarra enrotllable

Feia dies que tenia tela de pissarra a casa per fer-li una pissarra enrotllable a L'Abril, finalment m'he decidit i n'hi he fet una. Són d'aquelles coses pràctiques que sempre va bé tenir-ne. Ara podem anar a sopar o a dinar fora i menjar "tranquils" mentre ella dibuixa, fa lletres...



En tinc unes altres ja de preparades, només queda passar-les per la màquina de cosir, quan les tingui llestes, us les ensenyaré. 

Espero que us agradi. 
Moltes gràcies. 

dijous, 8 d’octubre del 2015

Un estoig per anar a cole

Estava cansada de portar el meu estoig amunt i avall, en tinc un i el porto tot el dia dins el bolso perquè el necessito per anar a l'acadèmia d'anglès i per l'escola. A partir d'ara, tinc un estoig per cada cosa. Me n'he fet un per portar a l'escola i guardar-m'hi els bolis, llapis, goma... i així no haver d'anar carregada (tampoc és el que pesa, però ja és un trasto menys a portar).


Me l'he fet amb unes teles que tinc de fa temps i queden en un racó per vés a saber quina raó, però aquesta la trobo ben divertida, no li trobeu vosaltres també? 


P.D.: adaptant les mides, es pot fer un necesser també. 

Espero que us agradi. 
Moltes gràcies. 
 

(c)2009 Robes i robetes. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger